HÚSVÉTI TOJÁSKERESŐ VERSENY

2018. március 31. Zichy Liget (Székesfehérvár)

Szeretettel várunk minden gyermeket és szülőt az immáron 18. éve megszervezett Tojáskereső Versenyünkre, amely 2018. március 31-én 15 órától kerül megrendezésre a Zichy Ligetben. A közös zene és táncon kívül egy rövid üzenettel is készülünk, amelyben elmondjuk a húsvét igazi üzenetét és mondanivalóját. Természetesen, maga a tojáskereső játék sem fog elmaradni, amikor is több mint 7000 műanyag-tojásban elrejtett cukorkát kereshetnek meg a gyermekek a parkban. A verseny 5 különböző korosztályban (2-3, 4-5, 6-7, 8-9 és 10-12 évesek) fog zajlani, a játékszabályokat alább találja, kérjük olvassa el figyelmesen!

TOJÁSKERESŐ VERSENY SZABÁLYAI

Regisztráció | a tojáskereső versenyre kötelező a regisztráció, amely a tombolán való automatikus részvételt jelenti. Regisztrálj online és spórolj meg időt! Az online regisztrálóknak a helyszínen nem kell újból kitölteniük az adataikat, csak a nevüket kell bemondaniuk valamelyik regisztrációs asztalnál. Online regisztrálni legkésőbb március 30. (péntek) 18 óráig lehet, utána már csak a helyszínen.

Játék indítása |  A színpadi műsor után ismertetjük a játékszabályokat, majd miután mikrofonban engedélyt adunk, a gyerekek sétálva (nem rohanva) felsorakozhatnak 5 korcsoport szerint a szalagoknál. Mindenkit meg fogunk várni, hogy odaérjen a szalaghoz. A tojáskereső verseny egyértelmű KÜRT hangra fog indulni. Csak a hangjelzés után szabad a területekre lépni. Akik idő előtt lépnek a területre, azokat kizárjuk a versenyből.

Gyermek kisérete | a területekre szülők nem mehetnek be (kivéve 2-3 éves korosztálynál, ahol egy kísérő mehet a gyermekkel). Szülőknek TILOS tojásokat szedni (ez vonatkozik a 2-3 éves korcsoportra is)!

Cukorkák & Tojások | a műanyag tojásokban cukorkák vannak. A cukor a gyermekeké, de a műanyag tojást vissza kell adni. Ha nem kapjuk vissza őket, akkor nem tudjuk megrendezni ezt a játékot a következő évben.

Kincs | minden korosztály területén egy-egy tojásban “kincs” feliratú cédulát rejtettünk el. Megtalálóját a színpadról szólítani fogjuk és egy ajándékcsomaggal jutalmazzuk meg.

Szeretnénk kérni a kedves szülők együttműködését a szabályok betartásához! Köszönjük!

TOJÁSKERESŐ VERSENY PROGRAMJA

14:00 – 15:00 | Regisztráció (Ingyenes)

15:00 – 16:10 | Színpadi műsor → tombola → tojáskereső verseny (a verseny kezdőpontjához szervezett módon mennek a gyermekek! A színpadi műsor idén nem szabad a területekhez felsorkozni! A verseny kezdetét egy KÜRT fogja jelezni, miután minden gyermek felsorakozott korcsoportok szerint)

16:10 – 18:00 | Gyermek-Szülő játékok, arcfestés

Más weboldalakon található információkért nem tudunk felelősséget vállalni. Kérjük ismerőseinek továbbítsa ezeket az információkat, ha teheti! Köszönjük!

TOJÁSKERESŐ VERSENY ESŐ ESETÉN

Kérjük figyelje facebook eseményünket március 31-én délelőtt, hogy megbizonyosodjon, hogy a verseny meg lesz e tartva. A rendezvény komolyabb eső esetén április 7. (szombat) 15:00 órára lesz átrakva.  Köszönjük!

TOJÁSKERESŐ VERSENY REGISZTRÁCIÓ

Gyermek neve *

Gyermek életkora *

Szülő neve *

Szülő e-mail címe *
Kérjük add meg az e-mail címed! A továbbiakban erre a címre küldünk információkat programjainkról.

Voltatok már tojáskeresőn? *
igennem

Vélemény a tojáskereső versenyről *
Ha részt vettél már tojáskeresőnkön, kérjük írd meg a véleményed!

Támogatná adója 1%-val a tojáskeresőt? *
Kedvezményezett neve: Extrém Generáció Egyesület; Adószáma: 18492367-1-07
A helyszínen 1%-os papírt lehet kérni!
IgenNem

Elfogadom és tudomásul veszem a szabályokat! (A szabálytalanul játszó gyermekeket kizárjuk a versenyből, és azokat a gyermekeket is, akiknek a szüleik/kísérőjük a szabályokkal ellentétesen viselkednek!)