KKE tábor 2021 “Közelebb”

“Jöjjetek közel Istenhez, és ő is közeledni fog hozzátok!” (Jakab 4:8)

Ezen a nyáron is lesz KKE Tábor – korosztálytól függetlenül: gyerekek, fiatalok és felnőttek számára egyaránt!

Idén ismét egy teljesen új helyszínen, a Balaton északi partján, a gyönyörű Révfülöpön fogunk eltölteni 4 napot, ahol a szállás közvetlen a vízparton lesz. A korábbi évekhez képest egy sokkal jobb állapotú, frissen felújított, és a jövőben 3 csillagos hotelként működő szálláshelyen fogunk megszállni.

Az elszállásolás 2-6 ágyas szobákban lesz. A házaspárok külön szobákban lesznek elhelyezve.

Honlap: http://balatonitaborok.hu/tour/revfulop-sport-hotel/ (A hotelről a képek nem tükrözik a valóságot, felújítás alatt áll az épület. Képeket májusban tudunk küldeni az felújítás utáni állapotról.)

KKE tábor 2021

Izgalmas és felejthetetlen programok várnak minden táborozóra idén is. Lesz zene, sport, játékok, dicsőítő alkalmak, szemináriumok, kiscsoportos foglalkozások, és a tábor végén pedig bemerítkezés!

KKE tábor 2021

KKE tábor díja

Tábor díja: 35.000 Ft
Helyszín: Révfülöp
Dátum: 2021. augusztus 19-22.

Az árban benne van 4 nap /3 éjszaka, teljes ellátás: az első nap ebéd és vacsora, 2. és 3. nap reggeli, ebéd, vacsora, és a 4. nap reggeli. (A helyszínen speciális étrendet is tudnak biztosítani.)

1. részlet: 2021. április 15. (12.000 Ft) regisztrációhoz szükséges
2. részlet: 2021. május 31. (12.000 Ft)
3. részlet: 2021. július 15. (11.000 Ft)

A regisztráció az első részlet (12.000 Ft) befizetésével válik érvényessé, amit április 15-ig kell befizetni.

Utalási adatok:
Kedvezményezett: Székesfehérvári Keresztény Közösség Egyesület
Bankszámlaszám: 10300002-23406218-70073285
Közlemény: Név + Tábordíj 1. részlet

A tábori regisztráció az első részlet (12.000 Ft) befizetésével válik érvényessé. Ha időközben kiderül, hogy mégsem tud valaki részt venni a táborban, a befizetett előleget már nem tudja visszaigényelni. Abban az esetben, ha a tábor elmarad a koronavírus miatti korlátozások miatt, az addig befizetett előleget visszafizetjük neki!

Regisztrálj a KKE táborra most!

Töltsd ki az alábbi regisztrációs űrlapot. A sikeres regisztráció feltétele az előleg átutalás. Jelentkezési határidő: 2021. április 15.

A jelentkezés lezárult! Nagyon örülünk, hogy ilyen sokan regisztráltatok, már nagyon várjuk a találkozást!