KKE tábor 2022

Idén először nem csak felnőtteknek és fiataloknak, hanem Szuperhős gyerektáborral együtt kerül megrendezésre.

Már nagyon várjuk az idei KKE tábor több szempontból is. Idén először nem csak felnőtteknek és fiataloknak, de 12 éven aluli gyerekeknek is lesz tábor. A Balaton északi partján, Balatonfüreden egy idén felújított ifjúsági (retro feelingű) hotelben tartjuk a tábort, ami a parttól nagyjából 400 m-re található. Az elszállásolás 2-4 ágyas szobákban lesz. A házaspárok külön szobákban lesznek elhelyezve. Honlap: https://szallasfureden.hu/

Izgalmas és felejthetetlen programok várnak minden táborozóra idén is. Lesz zene, sport, játékok, dicsőítő alkalmak, szemináriumok, kiscsoportos foglalkozások, és a tábor végén pedig bemerítkezés!

KKE tábor díja

Tábor díja:

• 0-4 éveseknek: 8 500 Ft
  • 5-12 éveseknek: 18 000 Ft
  • 13 éves kor felett: 36 000 Ft

Helyszín: Balatonfüred
Dátum: 2022. augusztus 12-15.

Az árban benne van 4 nap /3 éjszaka, teljes ellátás: az első nap ebéd és vacsora, 2. és 3. nap reggeli, ebéd, vacsora, és a 4. nap reggeli. (A helyszínen speciális étrendet is tudnak biztosítani.)

1. részlet: 2022. március 31. (12 000 Ft [13+] / 6 000 Ft [5-12] / 3 000 Ft [0-4]) regisztrációhoz szükséges
2. részlet: 2022. május 15. (12 000 Ft [13+] / 6 000 Ft [5-12] / 3 000 Ft [0-4])
3. részlet: 2022. június 30. (12 000 Ft [13+] / 6 000 Ft [5-12] / 2 500 Ft [0-4])

A regisztráció az első részlet (12.000 Ft) befizetésével válik érvényessé, amit március 31-ig kell befizetni.

Utalási adatok:
Kedvezményezett: Székesfehérvári Keresztény Közösség Egyesület
Bankszámlaszám: 10300002-23406218-70073285
Közlemény: Név + Tábordíj 1. részlet

*A tábori regisztráció az első részlet (12.000 Ft) befizetésével válik érvényessé. Ha időközben kiderül, hogy mégsem tud valaki részt venni a táborban, a befizetett előleget már nem tudja visszaigényelni. Abban az esetben, ha a tábor elmarad a koronavírus miatti korlátozások miatt, az addig befizetett előleget visszafizetjük neki!

**Amennyiben valaki nem tud végig minden nap részt venni a táborban, akkor is ki kell fizetnie a tábor teljes összegét.

Regisztrálj a KKE táborra most!

Töltsd ki az alábbi regisztrációs űrlapot. A sikeres regisztráció feltétele az előleg átutalás. Jelentkezési határidő: 2022. március 31.

2022 augusztus 12.2022 augusztus 13.2022 augusztus 14.2022 augusztus 15.