Gratulálunk, hogy befogadtad ma a szívedbe Krisztust! Mától Isten családjába tartozol, és egy fantasztikus utázás elején vagy!

Szeretnénk bátorítani 3 dologra:

1. Beszélgess Istennel minden nap!
Imádkozz hozzá a saját szavaiddal! Jézus szeretne a legjobb barátoddá válni, szeretne hozzád szólni és vezetni az életedet!

2. Olvasd a Bibliát!
Ez több, mint egy könyv: Isten szerelmes levele Neked! Útmutató az élethez. Minden kérdésedre megtalálod benne a választ. Online Biblia: https://www.biblegateway.com/
Hogyan olvassam a Bibliát?

3. Szerezz barátokat!
A kereszténység nemcsak kapcsolat Istennel, hanem kapcsolat más hívőkkel. Nem tudunk egyedül keresztényként megállni a világban, szükségünk van élő-hitű, keresztény barátokra, akik bátorítanak és támogatnak ezen az utazáson! Ebben szeretnénk Neked segíteni itt! Vedd fel velünk a kapcsolatot, ismerd meg jobban Jézust és szerezz támogató barátokat! GYERE, AHOGY VAGY!