KKE adakozás

Adakozás & Felajánlás

Nagylelkűek vagyunk, mert Isten is nagylelkű hozzánk

Tized & Felajánlás

2 Korintusi 9:8
„Mert Isten hatalma több mint elégséges arra, hogy minden kegyelmét bőségesen rátok árassza — s ezáltal minden körülmények között mindent bőségesen és folyamatosan megkaptok, amire csak szükségetek van. Sőt még azon felül is, hogy bőségesen legyen módotok mindenféle jótettre.”

Közösségünk elkötelezett nagylelkű anyagi támogatása nélkül gyülekezetünk nem tudná fenntartani magát, hiszen nem kapunk állami támogatást, teljesen önfenntartók vagyunk. Ha szeretnél minket támogatni és hozzájárulni a KKE munkájához, kérlek használd az alábbi adakozási lehetőségek egyikét! Köszönjük, hogy segítesz Isten Házát építeni itt Székesfehérváron és Budapesten.

KKE vasárnapon

Minden hétvégén lehetőség nyílik, hogy adakozzunk. Székeden találsz majd egy borítékot, amibe elhelyezheted adományodat.

Bankkártyás adakozás

Kattints a gombra és adakozz bankkártyád segítségével. (a bank 1,5%-os jutalékot von le az adományodból)

Banki átutalás

Adomány felajánlása banki átutalás segítségével gyülekezetünk számára

Készpénz

Részletekkel kapcsolatban keresd Jobban Esztert! (06207705674, jobban.eszter (kukac) gmail.com)

Adó 1%

Ajánld fel adód 1%-át keresztény közösségünk, egyesületünk részére.

Revolut átutalás

A Revolut fiók segítségével ingyen tudsz utalni gyülekezetünk számára. Se neked se a gyülekezetnek nem jár kezelési költségekkel

Köszönjük, hogy belefektetsz mások életébe

Miért adunk?

Hiszünk a tized bibliai alapelvében. A Malakiás 3:10-ben arról ír a Biblia, hogy “Hozzátok be a raktárba (gyülekezetbe) az egész tizedet” A tizedből és felajánlásokból tudjuk finanszírozni gyülekezetünk programjait és jövőbeli terveit.

A Példabeszédek 21:26 azt mondja, hogy “az igazságos pedig adakozik, és nem sajnálja”. Hálásak vagyunk odaadó önkénteseinkért, akik nem sajnálják idejüket és energiájukat, hogy építsék Isten Házát. Nagyon hálásak azokért is, akik anyagilag támogatják a gyülekezetet, hiszen nélkülük nem tudnánk azt a munkát végezni, amire Isten hívott el minket, mint Gyülekezetet.

    Szeretném elhozni a gyermekemet egyik vasárnap a Szuperhősök (3-12) gyerekprogramraSzeretnék részt venni egy Extrém Generáció ifi (13-18 korosztály) programonSzeretnék részt venni egy vasárnapi istentiszteleten

      Szeretném elhozni a gyermekemet egyik vasárnap a Szuperhősök (3-12) gyerekprogramraSzeretnék részt venni egy Extrém Generáció ifi (13-18 korosztály) programonSzeretnék részt venni egy vasárnapi istentiszteleten