KKE vasárnap

Gyerekek & Családok

Minden héten a KKE vasárnapon, Székesfehérváron

Gyerekek & Családok egy KKE vasárnapon

A gyülekezetünk hisz az egészséges családok fontosságában. A családok és a felnőttek közösségünk oszlopai, akik elöljárnak és példák a fiatalabb generációk számára. Ebben a stresszes világban szeretnénk segíteni nekik terheket levenni a vállukról, és lehetőséget adni, hogy feltöltekezzenek és új erőt merítsenek a hétköznapokhoz.

A gyerekek számára célunk egy olyan légkört teremteni, ahol hittel teli környezetben növekednek, erősödnek, és egy olyan gyermek-közösségben nőnek fel, ahol megismerhetik a jövőbeli barátaikat.

Szuperhősök gyerekprogramot a 11:00-kor kezdődő alkalmunkon biztosítunk. Kérünk, hogy gyertek 20 perccel korábban, hogy időben regisztrálni tudjuk gyermekedet mielőtt az alkalom elkezdődik.

11:00
3-12 éves korosztály számára Szuperhősök gyerek foglalkozás van.
(0-2 éves korosztály számára pedig Baba-Mama sarkot biztosítunk)

Nézzétek meg a legújabb KKE Szuperhősök videót

SZÜLŐK & FELNŐTTEK

A KKE nemcsak a fiatalok gyülekezete, hanem a idősebbeké is. Az utóbbi években egyre több család és felnőtt kapcsolódott hozzánk. Mára több felnőtt házi csoportunk van, mint bármilyen más. Minden hétvégén Székesfehérváron, a KKE Vasárnap keretein belül találkozunk és építjük egymással a barátságainkat. Az alkalom alatt közösséget tölthetünk egymással, beszélgethetünk, együtt dicsőíthetjük Jézust, releváns és inspiráló tanítást hallgathatunk, amely a következő szintre viheti az életünket.

SZUPERHŐSÖK

Amíg a szülők és felnőttek az alkalmon töltekeznek, egy másik teremben kezdetét veszi a “Szuperhősök” alkalom, ahová 3-12 éves korosztályt várunk. Az alkalom elején közösen részt veszünk a dicsőítés 2-3 első dalán, majd átmegyünk a Szuperhős terembe, ahol bibliai tanítást hallhatnak, melyet kézműves és egyéb játékokon keresztül jobban megérthetnek. (A 0-2 éves kisgyerekeknek és szüleiknek Baba-Mama sarkot biztosítunk.)

    Szeretném elhozni a gyermekemet egyik vasárnap a Szuperhősök (3-12) gyerekprogramraSzeretnék részt venni egy Extrém Generáció ifi (13-18 korosztály) programonSzeretnék részt venni egy vasárnapi istentiszteleten

      Szeretném elhozni a gyermekemet egyik vasárnap a Szuperhősök (3-12) gyerekprogramraSzeretnék részt venni egy Extrém Generáció ifi (13-18 korosztály) programonSzeretnék részt venni egy vasárnapi istentiszteleten