Házaspáros Vacsora

Isten azt szeretné, ha boldog és harmonikus házasságban élnénk, hiszen ez közvetlen hatással van a saját lelki-állapotunkra, családunk, gyermekeink életére, munkánkra és életünk minden területére. A házasság nem csupán egy papír, hanem egy hármas szövetség Istennel. Egy olyan hármas kötél, amelyben ha benne van Isten, nehezen szakad el. Sajnos egy olyan világban élünk, ahol minden harmadik házasság válással végződik. Szeretnénk ez ellen tenni.

Hisszük, hogy nem az esküvő kell, hogy legyen a legboldogabb pillanat legyen egy házasságban, hanem csak a kezdete valami sokkal jobbnak. Hisszük, hogy a házasságban lévő szerelmet ébren kell tartani és a kapcsolatot gondozni kell, ahhoz, hogy jól működjön. Hiszünk abban is, hogy egyedül nem tudjuk sikeresen végigjárni ezt az utat, szükségünk van más házaspárokra, akik segítenek, bátorítanak és átsegítenek a nehéz időszakokon. Pontosan ezért és egy ilyen céllal hoztuk létre a házaspáros vacsorákat, hogy egymást támogatva felfedezzük a házasságban rejlő áldásokat és erőt, megértsük a házasság isteni célját, és életre szóló házasságokat építsünk.

Egy évben három alkalommal tartunk házaspáros vacsorát!

2021. november 26. (19:00-21:00) ONLINE via ZOOM

Regisztrációs díj: 7000 Ft / házaspár
A regisztrációs díj tartalmaz egy háromfogásos vacsorát, (italfogyasztást nem) és a szeminárium díját. A vacsorát 19:00 órára fogjuk kiszállítani mindenkinek a címére.
Regisztrációs határidő: 2021.11.24. éjfél a regisztrációs díj átutalásával.
A visszaigazoló email-ben megtaláljátok a Zoom linket, amin a közvetítés lesz.

Igen, vanNincs