Fontos az én részem

Fontos az én részem

Fontos az én részem 1024 683 Jobban László

Tanítás jegyzete

2020 a megsokszorozódás éve. Mindenki életében annak kellene lennie <- ISTEN EZT SZERETNÉ. Ehhez az kell, hogy mindenki beletegye a saját részét

ApCsel. 2:44-47:
44 A hívők egy akaraton voltak, és amijük csak volt, mindent közösnek tekintettek. 45 Akiknek valami vagyonuk volt, eladták, és az árát szétosztották a testvérek között. Mindenkinek annyit adtak, amennyire szüksége volt. 46 Napról napra rendszeresen összegyűltek a Templomban. Otthonaikban megtörték a kenyeret, őszinte szívvel és boldog örömmel együtt ettek, és 47 dicsérték Istent. Még azok is kedvelték őket, akik nem tartoztak közéjük. Az Úr pedig napról napra gyarapította a csoportot olyanokkal, akik üdvösségre jutottak, és csatlakoztak hozzájuk.

Saját rész: azt jelenti, hogy ezt rajtad kívül senki nem tudja és fogja megtenni. Senki. Sem a szüleid, sem a gyerekeid, sem a barátod/barátnőd, sem a házastársad. Ezt egyedül neked adta Isten.

Isten nem tanít vagy ad új dolgokat, amíg nem csináljuk meg vagy tanuljuk meg azt, amit eddig mondott
Lépésről lépésre haladunk előre

Példabeszédek 23:7
Ahogyan az ember a szívében gondolkodik, olyanná válik.

1Péter 5:8
Legyetek józanok, kiegyensúlyozottak, és vigyázzatok, mert ellenségetek, a Sátán, kerülget benneteket. Úgy járkál körbe-körbe, mint az ordító, éhes oroszlán, keresve, kit nyelhet el.”

KULCS: el kell kezdenünk a tanításokat megélni, átültetni a hétköznapokba, alkalmazni

Isten arra hívott el, hogy megtegyük a mi részünket azért, hogy ő meg tudja tenni a saját részét (Súnemi asszony helyet készített Elizeusnak – 2Kir.4. fejezet, Ezékiel prófétál a száraz csontoknak – Ezékiel 37. fejezet)

1Péter 5:8:
Legyetek józanok, kiegyensúlyozottak, és vigyázzatok, mert ellenségetek, a Sátán, kerülget benneteket. Úgy járkál körbe-körbe, mint az ordító, éhes oroszlán, keresve, kit nyelhet el.

Róm. 8:28a:
Egészen biztosak vagyunk benne, hogy minden összedolgozik azoknak a javára, akik Istent szeretik

Mennyit engedsz át Istennek az életedből? Amilyen területet átadsz, Isten CSAK azt tudja átformálni, megsokszorozni.

    Szeretném jobban megismerni JézustSzeretném jobban megismerni a KKE gyülekezetet.Szeretnék kapcsolódni egy házi csoporthoz és megismerni másokat a közösségből

      Szeretném jobban megismerni JézustSzeretném jobban megismerni a KKE gyülekezetet.Szeretnék kapcsolódni egy házi csoporthoz és megismerni másokat a közösségből

      Send this to a friend