Újítsd meg a gondolataidat!

Újítsd meg a gondolataidat!

Újítsd meg a gondolataidat! 1024 683 Demény Zsanett

Tanítás jegyzete

A gondolatok óriási hatással vannak az életünk területeire.

—- Ahogyan az ember gondolkodik olyan lesz az élete —-

Aki ma vagy, az annak az eredménye, ahogy a múltban gondolkoztál, és aki holnap leszel, az annak az eredménye, ahogy ma gondolkozol magadról.

A cél: úgy gondolkozni, mint Jézus!

Filippi 2:5
“Az a gondolkozásmód és törekvés uralkodjon hát bennetek is, amely a Krisztus Jézusban volt “

Ez egy folyamat: el kell kötelezned magad ahhoz, hogy eredményt láss.

Ézsaiás 55:8-9
„Mert az én gondolataim, nem a ti gondolataitok. Útjaitok sem az én útjaim! — mondja az Örökkévaló. — Amennyivel az ég magasabb a földnél, annyival magasabbak útjaim útjaitoknál, és gondolataim gondolataitoknál.

Megváltoztatni azt, amit 10-20-40 éve gondolunk magunkról, az nem egyik napról a másikra történik és ezt sokunknak nehéz lehet elfogadni úgy, hogy egy gyors világban élünk. De helyesen, krisztusi módon gondolkozni türelmet igényel.

Roma 12:2
“Ne igazodjatok a jelenlegi istentelen korszellemhez, se a divatjaihoz! Ellenkezőleg, újítsátok meg az egész gondolkodásotokat, és ezáltal gyökeresen változzatok meg! Akkor lesztek majd képesek megérteni, mi az, amit Isten akar: ami szerinte jó, ami neki tetszik, amit tökéletesnek tekint. Ezekre igyekezzetek!”

Gondolatok = vonat = elvisz valahova

Kolossé 3:2
“A mennyei dolgokon gondolkozzatok, ne a földieken járjon az eszetek!”

Ez azt jelenti, hogy meg van a képességed arra, hogy meghatározd min gondolkozol.

Filippi 4:8
“Végül, testvéreim, azokon a dolgokon gondolkodjatok, amelyek igazak, dicséretre méltók, igazságosak, tisztességesek, szépek, tiszteletre méltók, kiválók és dicséretesek.”

Demény Zsanett

Gyülekezetünk pásztor-felesége. Isten fantasztikusan megáldotta szellemi érzékenységgel és képességgel, hogy tovább adja gyülekezetünk számára Isten üzenetét.

Összes tanítás tőle:Demény Zsanett

    Szeretném elhozni a gyermekemet egyik vasárnap a Szuperhősök (3-12) gyerekprogramraSzeretnék részt venni egy Extrém Generáció ifi (13-18 korosztály) programonSzeretnék részt venni egy vasárnapi istentiszteleten

      Szeretném elhozni a gyermekemet egyik vasárnap a Szuperhősök (3-12) gyerekprogramraSzeretnék részt venni egy Extrém Generáció ifi (13-18 korosztály) programonSzeretnék részt venni egy vasárnapi istentiszteleten

      Send this to a friend