Karácsonyi Koncert Székesfehérváron

Online élmény - 2021. december 25-én, 18:00

Lemaradtál a Karácsonyi Tündöklésről, vagy nem tudtál személyesen részt venni? Karácsony első napján otthonodba megyünk.

A Karácsonyi Tündöklés egy nagyon kreatív és látványos karácsonyi alkalom, melynek célja, hogy megteremtsük az ünnep hangulatát, együtt ünnepeljünk barátainkkal, családtagjainkkal, és beszéljünk a karácsony valódi üzenetéről. Előző évben a pandémia miatt online volt lehetőségünk megtartani, de ebben az évben személyesen tudtuk megtartani december 18-án. Viszont most lehetőséget szeretnénk adni, hogy újra (vagy először) átélhesd online az idei Karácsonyi Tündöklés élményét!

Kapcsolódj be családoddal és barátaiddal együtt! A részvétel ingyenes, viszont regisztrációhoz kötött. Ha szeretnéd támogatni az alkalmat, arra is van lehetőséged.

Dátum: 2021. december 25. 18:00
Online jegy: INGYENES!
(Támogató jegyek: 1 000 Ft / 3 000 Ft / 5 000 Ft / 10 000 Ft)