Engedd el

Engedd el 1024 576 Demény Zoltán

Tanítás jegyzete

Mt 10:39 – Aki próbálja megőrizni a lelkét, vagyis az életét, az el fogja veszíteni. Aki viszont feladja az életét értem, az meg fogja találni az igazi életet.”

Bízol Istenben akkor célponttá válsz

Nem minden szellemi, de nagyon sok minden az. Ha azt mondod, hogy bízok benned Istenem, hogy téged követlek Istenem… akkor az ellenség szemében te célponttá válsz. Utál téged, utálja hogy bízol Istenben. Péter ez most szellemi, engedd el a kardot. Ha kiöntjük a reggeli műzlinket miközben a tanításra készülünk, akkor feltakarítjuk, felmossuk és kész 🙂 de amikor szellemi dolgokról van szó, nem tudjuk hogy mit csináljunk?! Bízok, beszélek Istennel, megpihensz, és megköszönöd h Isten helyetted megvívja a harcot. Hit nélkül nem tudsz tetszeni Istennek.

1. Engedd el azokat a gondolatokat, hogy ez rólad szól
2. Engedd el, hogy minden látható és fizikális
3. Engedd el, hogy ez a harc köztünk és köztük van!
4. El kell engednünk, hogy az életem egy tökéletes tervnek a tökéletes megtestesülője lesz. Minden amit akarok, megfog Jézussal történni.

Jézus nem azért hozott ki a múltadból, hogy visszamenj most!

Demény Zoltán

A gyülekezetünk Kreatív Team Leader-e.

Összes tanítás tőle:Demény Zoltán