Prioritások

Prioritások

Prioritások 1024 683 Demény Géza

Tanítás jegyzete

A naptáradban lévő programok nem azok, amiket teszel, hanem amiket értékelsz az életben.

Amit értékelünk az életben, arra szánunk időt.

Máté 6:33 Hungarian Bible: Easy-to-Read Version (ERV-HU)
33 Isten Királyságával és azzal törődjetek, amit Isten igazságossága kíván – erre törekedjetek mindenek előtt! Isten pedig majd törődik azzal, amire szükségetek van.

Első és legfontosabb dolgok először!

A naptárad egy gyakorlati eszköz, amely képessé tesz arra, hogy növekedj a kapacitásodban, hatékonyabb és gyümölcsözőbb életet élj.

HOGYAN?
Képzeld el, hogy megtöltesz egy vödröt homokkal, vízzel, kövekkel, kavicsokkal véletlenszerű sorrendben. Azt fogod észrevenni, hogy nem minden fog beleférni.

Most képzeld el, hogy belerakod először a nagy köveket és utána a réseket megtöltöd a többivel. A sorrend mindent megváltoztat. Ugyanez a helyzet a naptároddal is.

Felismerve a következő 4 dolog értékét a naptárodban, segíteni fog, hogy egy erős és győztes éved legyen:

Kövek: Az életben azok a dolgok, amik feltöltenek vízióval
Kavicsok: Az életben azok a dolgok, amik összekötnek másokkal
Homok: Felelősségek
Víz: A személyes életed. Ugyanolyan fontos, mint a többi. Együtt áramlik a többivel, ha kővel, kaviccsal, homokkal töltöd fel először.

Demény Géza

Demény Géza

Gyülekezetünk pásztora. Szenvedélyes, erőteljes üzeneteivel minden héten inspirál mindannyiunkat, hogy a következő szintre lépjünk.

Összes tanítás tőle:Demény Géza

Szeretném jobban megismerni JézustSzeretném jobban megismerni a KKE gyülekezetet.Szeretnék kapcsolódni egy házi csoporthoz és megismerni másokat a közösségből


Szeretném jobban megismerni JézustSzeretném jobban megismerni a KKE gyülekezetet.Szeretnék kapcsolódni egy házi csoporthoz és megismerni másokat a közösségből


    Send this to a friend