Házi Csoportok

Növekedj hitben a barátságaidon keresztül!

Van hely számodra is az asztalnál!

Mindannyiunknak szükségünk van olyan barátokra, akik szeretnek, támogatnak és hisznek bennünk. Akikre mindig számíthatunk életünk könnyű és nehéz időszakaiban is. Minden második héten Székesfehérvár több pontján és Budapesten különböző otthonokban összegyűlünk, és együtt vacsorázunk, beszélgetünk a vasárnapi tanításról, és együtt imádkozunk egymás szükségeiért!

A házi csoportok célja, hogy jobban megismerjük egymást, megtanuljuk egymást szeretni, elmélyítsük a barátságainkat, és egymás hite által segítsünk egymásnak növekedni, gyakorlatba helyezni a vasárnapi üzenetet.

Most a korona vírus járvány alatt lehet, hogy fizikai távolságot tartanunk kell, de a kapcsolataink nem kell, hogy megszakadjanak! Kapcsolódj be online 7 házi csoportunk közül valamelyikbe szerda vagy péntek este!