Húsvéti Tojáskereső Verseny - Székesfehérvár

Húsvéti Tojáskereső Verseny 2023

Székesfehérvár legnagyobb húsvéti programja | 2022. április 8. (szombat)

Húsvéti Tojáskereső Verseny 2023

2023-ben a KKE gyülekezet szervezésében megrendezésre kerül a Húsvéti Tojáskereső Verseny 2-12 éves korosztály számára!

Idén újra megrendezésre kerül a Húsvéti Tojáskereső Verseny immáron 21. alkalommal. 2 év járvány miatti kimaradás után szeretettel várunk minden 2-12 év közötti gyereket és szüleit. Közel 8000 műanyag tojás (megtöltve cukorral) kerül elrejtésre mindenki örömére, különböző korosztályokra bontva.

14:00 – 15:00
Regisztráció (Ingyenes)

15:00 – 16:10
Színpadi műsor → tombola → tojáskereső verseny (a verseny kezdőpontjához szervezett módon mennek a gyermekek! A színpadi műsor idén nem szabad a területekhez felsorakozni! A verseny kezdetét egy KÜRT fogja jelezni, miután minden gyermek felsorakozott korcsoportok szerint)

16:10 – 18:00
SZUPERHŐSÖK Gyermek-Szülő játékok, arcfestés

TOJÁSKERESŐ VERSENY SZABÁLYAI

Regisztráció | a tojáskereső versenyre kötelező a regisztráció, amely a tombolán való automatikus részvételt jelenti. Regisztrálj online és spórolj meg időt! Az online regisztrálóknak a helyszínen nem kell újból kitölteniük az adataikat, csak a nevüket kell bemondaniuk valamelyik regisztrációs asztalnál. Online regisztrálni (újra-regisztráció) legkésőbb április 19. (péntek) 18 óráig lehet, utána már csak a helyszínen.

Játék indítása | A színpadi műsor után ismertetjük a játékszabályokat, majd miután mikrofonban engedélyt adunk, a gyerekek sétálva (nem rohanva) felsorakozhatnak 5 korcsoport szerint a szalagoknál. Mindenkit meg fogunk várni, hogy odaérjen a szalaghoz. A tojáskereső verseny egyértelmű KÜRT hangra fog indulni. Csak a hangjelzés után szabad a területekre lépni. Akik idő előtt lépnek a területre, azokat kizárjuk a versenyből.

Gyermek kísérete | a területekre szülők nem mehetnek be (kivéve 2-3 éves korosztálynál, ahol egy kísérő mehet a gyermekkel). Szülőknek TILOS tojásokat szedni (ez vonatkozik a 2-3 éves korcsoportra is)!

Cukorkák & Tojások | a műanyag tojásokban cukorkák vannak. A cukor a gyermekeké, de a műanyag tojást vissza kell adni. Ha nem kapjuk vissza őket, akkor nem tudjuk megrendezni ezt a játékot a következő évben.

Kincs | minden korosztály területén egy-egy tojásban “kincs” feliratú cédulát rejtettünk el. Megtalálóját a színpadról szólítani fogjuk és egy ajándékcsomaggal jutalmazzuk meg.

Szeretnénk kérni a kedves szülők együttműködését a szabályok betartásához! Köszönjük!

Gyakori kérdések

A tojáskereső versenyre kötelező a regisztráció, amely a tombolán való automatikus részvételt jelenti. Regisztrálj online és spórolj meg időt! Az online regisztrálóknak a helyszínen nem kell újból kitölteniük az adataikat, csak a nevüket kell bemondaniuk valamelyik regisztrációs asztalnál. Online regisztrálni (újra-regisztráció) legkésőbb 2023. április 7. (péntek) 18 óráig lehet, utána már csak a helyszínen.

• Kosarat: amibe a tojásokat tudja a gyerek gyűjteni.
  • Sportcipő: illetve az időjáráshoz illő ruházat.
  • Jó kedvet: mivel lesznek családi játékok is.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt már 14 órától. Maga a program 15 órától kezdődik.

A játék területekre szülők nem mehetnek be (kivéve 2-3 éves korosztálynál, ahol egy kísérő mehet a gyermekkel). Szülőknek TILOS tojásokat szedni (ez vonatkozik a 2-3 éves korcsoportra is)!

A műanyag tojásokban cukorkák vannak. A cukor a gyermekeké, de a műanyag tojást vissza kell adni. Ha nem kapjuk vissza őket, akkor nem tudjuk megrendezni ezt a játékot a következő évben. Illetve minden korosztály területén egy-egy tojásban “KINCS” feliratú cédulát rejtettünk el. Megtalálóját a színpadról szólítani fogjuk és egy ajándékcsomaggal jutalmazzuk meg.

Kérjük figyelje facebook eseményünket április 8-án délelőtt, hogy megbizonyosodjon, hogy a verseny meg lesz e tartva. A rendezvényt komolyabb eső esetén elhalasztjuk. Köszönjük!

Más weboldalakon található információkért nem tudunk felelősséget vállalni. Kérjük ismerőseinek továbbítsa ezeket az információkat, ha teheti! Köszönjük!

Regisztráljatok a Húsvéti Tojáskereső Versenyre!

Minden résztvevő gyereket külön kell regisztrálni!

Regisztráció hamarosan indul!