Online Húsvéti Tojáskereső Verseny

Székesfehérvár legnagyobb húsvéti programja

Az idei Tojáskereső Verseny idén sem marad el: csupán “online parkba” költözik!

Van egy nagyon jó hírünk gyerekek! Annak ellenére, hogy idén a járvány miatt nem tudunk fizikálisan találkozni, az idei Tojáskereső Verseny nem marad el: egy “online parkban” kerül megrendezésre Húsvéthétfőn 15 órától!

3 fantasztikus Húsvéti Program vár rátok idén!

1. TÁNC, ZENE, MESE - SZUPERHŐSÖK ONLINE gyerekprogram

A Szuperhősök gyülekezetünk gyerekprogramja, ami minden vasárnap elérhető online a járvány időszakában.

Az idei Tojáskereső Verseny idén sem marad el: csupán “online parkba” költözik!

Magyarország egyik legnagyobb húsvéti rendezvényévé nőtte ki magát az utóbbi években. Több száz gyerek és több ezer vendég látogat el minden évben, hogy megkeresse Székesfehérvár egyik legnagyobb parkjában elrejtett 8000 műanyag tojást, amelyekben egy-egy cukorka van. A verseny korcsoportok szerint zajlik, és egyszerre, sípszóra indul. A tojásvadászaton kívül tánccal, zenével, tombolával, szülő-gyerek játékokkal, és a Húsvét valódi üzenetével várjuk a 2-12 év közötti gyerekeket és szüleiket. A rendezvény ingyenes, de lehetőség van támogatni anyagilag.

Az idei Tojáskereső Verseny a koronavírus – járvány miatt elmarad, legközelebb jövőre kerül megrendezésre. Helyette szeretnénk ajánlani különleges Húsvét Vasárnapi Online közvetítésünket, amelyet itt láthatsz 2020.04.12-én 14:00 és 16:00 órakor.

Az idei Tojáskereső Verseny a Koronavírus miatt elmarad!

Az idei Húsvéti Tojáskereső Verseny immáron 20. alkalommal került volna megrendezésre, viszont a Koronavírus miatt sajnos elmarad. Ettől függetlenül a húsvéti időszak a legnagyobb ünnep, amit ünnepelhetünk. Hiszünk abban, hogy Jézus feltámadt a halálból és magára vette minden bűnünket, hogy ma szabadok lehessünk. Lehetséges, hogy ez az időszak fizikálisan nem a szabadságról szól, viszont a szellemünk szabad a bűntől örökre… sőt, hiszünk abban, hogy Jézus magára vette betegségeinket is! Maradjunk erősek a hitben, és bízzunk Istenben.

Idén nem lesz a parkban elrejtve az a 8000 tojás (pedig már meg vannak töltve cukorral), viszont van lehetőség online bekapcsolódni gyülekezetünkben akár minden héten. A KKE facebook oldalán minden vasárnap 14 és 16 órától online Istentiszteleti alkalmunkhoz kapcsolódhat otthonából.

14:00 – 15:00
Regisztráció (Ingyenes)

15:00 – 16:10
Színpadi műsor → tombola → tojáskereső verseny (a verseny kezdőpontjához szervezett módon mennek a gyermekek! A színpadi műsor idén nem szabad a területekhez felsorakozni! A verseny kezdetét egy KÜRT fogja jelezni, miután minden gyermek felsorakozott korcsoportok szerint)

16:10 – 18:00
SZUPERHŐSÖK Gyermek-Szülő játékok, arcfestés

TOJÁSKERESŐ VERSENY SZABÁLYAI

Regisztráció | a tojáskereső versenyre kötelező a regisztráció, amely a tombolán való automatikus részvételt jelenti. Regisztrálj online és spórolj meg időt! Az online regisztrálóknak a helyszínen nem kell újból kitölteniük az adataikat, csak a nevüket kell bemondaniuk valamelyik regisztrációs asztalnál. Online regisztrálni (újra-regisztráció) legkésőbb április 19. (péntek) 18 óráig lehet, utána már csak a helyszínen.

Játék indítása |  A színpadi műsor után ismertetjük a játékszabályokat, majd miután mikrofonban engedélyt adunk, a gyerekek sétálva (nem rohanva) felsorakozhatnak 5 korcsoport szerint a szalagoknál. Mindenkit meg fogunk várni, hogy odaérjen a szalaghoz. A tojáskereső verseny egyértelmű KÜRT hangra fog indulni. Csak a hangjelzés után szabad a területekre lépni. Akik idő előtt lépnek a területre, azokat kizárjuk a versenyből.

Gyermek kísérete | a területekre szülők nem mehetnek be (kivéve 2-3 éves korosztálynál, ahol egy kísérő mehet a gyermekkel). Szülőknek TILOS tojásokat szedni (ez vonatkozik a 2-3 éves korcsoportra is)!

Cukorkák & Tojások | a műanyag tojásokban cukorkák vannak. A cukor a gyermekeké, de a műanyag tojást vissza kell adni. Ha nem kapjuk vissza őket, akkor nem tudjuk megrendezni ezt a játékot a következő évben.

Kincs | minden korosztály területén egy-egy tojásban “kincs” feliratú cédulát rejtettünk el. Megtalálóját a színpadról szólítani fogjuk és egy ajándékcsomaggal jutalmazzuk meg.

Szeretnénk kérni a kedves szülők együttműködését a szabályok betartásához! Köszönjük!

Gyakori kérdések

A tojáskereső versenyre kötelező a regisztráció, amely a tombolán való automatikus részvételt jelenti. Regisztrálj online és spórolj meg időt! Az online regisztrálóknak a helyszínen nem kell újból kitölteniük az adataikat, csak a nevüket kell bemondaniuk valamelyik regisztrációs asztalnál. Online regisztrálni (újra-regisztráció) legkésőbb 2019. április 19. (péntek) 18 óráig lehet, utána már csak a helyszínen.

• Kosarat, amibe a tojásokat tudja gyűjteni.
  • Sportcipő, illetve az időjáráshoz illő ruházat.
  • Szüleit, mivel lesznek családi játékok is.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt már 14 órától. Maga a program 15 órától kezdődik.

A színpadi műsor után ismertetjük a játékszabályokat, majd miután mikrofonban engedélyt adunk, a gyerekek sétálva (nem rohanva) felsorakozhatnak 5 korcsoport szerint a szalagoknál. Mindenkit meg fogunk várni, hogy odaérjen a szalaghoz. A tojáskereső verseny egyértelmű KÜRT hangra fog indulni. Csak a hangjelzés után szabad a területekre lépni. Akik idő előtt lépnek a területre, azokat kizárjuk a versenyből.

A játék területekre szülők nem mehetnek be (kivéve 2-3 éves korosztálynál, ahol egy kísérő mehet a gyermekkel). Szülőknek TILOS tojásokat szedni (ez vonatkozik a 2-3 éves korcsoportra is)!

A műanyag tojásokban cukorkák vannak. A cukor a gyermekeké, de a műanyag tojást vissza kell adni. Ha nem kapjuk vissza őket, akkor nem tudjuk megrendezni ezt a játékot a következő évben. Illetve minden korosztály területén egy-egy tojásban “kincs” feliratú cédulát rejtettünk el. Megtalálóját a színpadról szólítani fogjuk és egy ajándékcsomaggal jutalmazzuk meg.

Kérjük figyelje facebook eseményünket április 20-án délelőtt, hogy megbizonyosodjon, hogy a verseny meg lesz e tartva. A rendezvényt komolyabb eső esetén elhalasztjuk. Köszönjük!

Más weboldalakon található információkért nem tudunk felelősséget vállalni. Kérjük ismerőseinek továbbítsa ezeket az információkat, ha teheti! Köszönjük!

2. LELKI FELFRISSÜLÉS SZÜLŐKNEK Húsvét Vasárnap 14:00 és 16:00-kor élőben a KKE facebook-on!