Húsvéti Tojáskereső Verseny - Székesfehérvár

Húsvéti Tojáskereső Verseny 2023 (elhalasztjuk április 23-ra!)

Magyarország egyik legnagyobb húsvéti programja | 2023. április 23. (vasárnap) | Zichy-Liget

Húsvéti Tojáskereső Verseny 2023

2023-ben a KKE gyülekezet szervezésében megrendezésre kerül a Húsvéti Tojáskereső Verseny 2-12 éves korosztály számára!

Idén újra megrendezésre kerül a Húsvéti Tojáskereső Verseny immáron 21. alkalommal. 2 év járvány miatti kimaradás után szeretettel várunk minden 2-12 év közötti gyereket és szüleit. Közel 8000 db cukorral töltött műanyag tojást rejtünk el 5 különböző korosztályra bontva.

Ismét új dátum: 2023. április 23. (vasárnap)

Sajnos a kiszámithatatlan időjárás és előrejelzések miatt a tojáskereső versenyt ismét el kell halasztanunk, de terveink szerint következő hét VASÁRNAP ugyanebben az időben megtartjuk.
Akik már korábban regisztráltak, nem kell újból megtenniük!

14:00 – 14:50
Regisztráció (Ingyenes)
Szabályok & Online Regisztráció

15:00 – 16:10
Színpadi műsor → tombola → tojáskereső verseny (a verseny kezdőpontjához szervezett módon mennek a gyermekek! A színpadi műsor idén nem szabad a területekhez felsorakozni! A verseny kezdetét egy KÜRT fogja jelezni, miután minden gyermek felsorakozott korcsoportok szerint)

16:10 – 18:00
SZUPERHŐSÖK Gyermek-Szülő játékok, arcfestés

Demény Géza & Zsanett lelkipásztor

Demény Géza & Zsanett
Ismerd meg a KKE gyülekezet lelkipásztorait

Kik vagyunk?

Egy keresztény gyülekezet vagyunk olyan emberek számára, akiknek elegük van a hagyományos gyülekezetekből.

A legtöbben azért nem járnak gyülekezetbe, mert a prédikációk unalmasnak, az ott lévő emberek barátságtalanok, és sokszor úgy tűnik, jobban érdekli őket a pénztárcád, mint te magad. A KKE egy olyan közösség, ahol új barátokra lelhetsz, élvezheted a modern zenét, bátorító, gyakorlatias üzeneteket hallhatsz, és kitűnő gyermekgondozó-nevelőkre bízhatod a gyermekeidet! Látogass meg bennünket valamelyik vasárnap 15:30-kor az Alba Bárban Székesfehérváron! (április 9-én nincs alkalom)

Tojáskereső Verseny szabályai

Regisztráció | a tojáskereső versenyre kötelező a regisztráció, amely a tombolán való automatikus részvételt jelenti. Regisztrálj online és spórolj meg időt! Az online regisztrálóknak a helyszínen nem kell újból kitölteniük az adataikat, csak a regisztrációs sorszámukat kell bemondaniuk valamelyik regisztrációs asztalnál.

Játék indítása | A színpadi műsor után ismertetjük a játékszabályokat, majd miután mikrofonban engedélyt adunk, a gyerekek sétálva (nem rohanva) felsorakozhatnak 5 korcsoport szerint a szalagoknál. Mindenkit meg fogunk várni, hogy odaérjen a szalaghoz. A tojáskereső verseny egyértelmű KÜRT hangra fog indulni. Csak a hangjelzés után szabad a területekre lépni. Akik idő előtt lépnek a területre, azokat kizárjuk a versenyből.

Gyermek kísérete | a területekre szülők nem mehetnek be (kivéve 2-3 éves korosztálynál, ahol egy kísérő mehet a gyermekkel). Szülőknek TILOS tojásokat szedni (ez vonatkozik a 2-3 éves korcsoportra is)!

Cukorkák & Tojások | a műanyag tojásokban cukorkák vannak. A cukor a gyermekeké, de a műanyag tojást vissza kell adni. Ha nem kapjuk vissza őket, akkor nem tudjuk megrendezni ezt a játékot a következő évben.

Kincs | minden korosztály területén egy-egy tojásban “kincs” feliratú cédulát rejtettünk el. Megtalálóját a színpadról szólítani fogjuk és egy ajándékcsomaggal jutalmazzuk meg.

Szeretnénk kérni a kedves szülők együttműködését a szabályok betartásához! Köszönjük!

Gyakori kérdések

A tojáskereső versenyre kötelező a regisztráció, amely a tombolán való automatikus részvételt jelenti. Regisztrálj online és spórolj meg időt! Az online regisztrálóknak a helyszínen nem kell újból kitölteniük az adataikat, csak a nevüket kell bemondaniuk valamelyik regisztrációs asztalnál.

  • Kosarat: amibe a tojásokat tudja a gyerek gyűjteni.
  • Sportcipő: illetve az időjáráshoz illő ruházat.
  • Jó kedvet: mivel lesznek családi játékok is.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt már 14 órától. Maga a program 15 órától kezdődik.

A színpadi műsor után ismertetjük a játékszabályokat, majd miután mikrofonban engedélyt adunk, a gyerekek sétálva (nem rohanva) felsorakozhatnak 5 korcsoport szerint a szalagoknál. Mindenkit meg fogunk várni, hogy odaérjen a szalaghoz. A tojáskereső verseny egyértelmű KÜRT hangra fog indulni. Csak a hangjelzés után szabad a területekre lépni. Akik idő előtt lépnek a területre, azokat kizárjuk a versenyből.

A játék területekre szülők nem mehetnek be (kivéve 2-3 éves korosztálynál, ahol egy kísérő mehet a gyermekkel). Szülőknek TILOS tojásokat szedni (ez vonatkozik a 2-3 éves korcsoportra is)!

A műanyag tojásokban cukorkák vannak. A cukor a gyermekeké, de a műanyag tojást vissza kell adni. Ha nem kapjuk vissza őket, akkor nem tudjuk megrendezni ezt a játékot a következő évben. Illetve minden korosztály területén egy-egy tojásban “KINCS” feliratú cédulát rejtettünk el. Megtalálóját a színpadról szólítani fogjuk és egy ajándékcsomaggal jutalmazzuk meg.

Kérjük figyelje facebook eseményünket április 8-án délelőtt, hogy megbizonyosodjon, hogy a verseny meg lesz e tartva. A rendezvényt komolyabb eső esetén elhalasztjuk. Köszönjük!

Igen! Ha szeretnél segíteni a Tojáskereső Verseny és a további programok lebonyolításába, akkor jelentkezz itt! Diákoknak ezt kötelező önkéntes munkaként is le tudjuk igazolni egyesületünkön keresztül. Ajánlott korosztály 13+

Más weboldalakon található információkért nem tudunk felelősséget vállalni. Kérjük ismerőseinek továbbítsa ezeket az információkat, ha teheti! Köszönjük!

Szuper vasárnapok minden héten

Szuperhősök 3-12 éves korosztály

Nem szereted nézni, hogy a gyermeked állandóan tv-t néz, játszik a gép előtt vagy a telefonon? Szeretnéd, ha új barátokat szerezne és új programokon vehetne részt? Hozd el, hozzánk! Mi az, ami rá vár? Szerető, elfogadó közösség, új kis barátok, kreatív foglalkozás, zene és Isten szeretetének megtapasztalása!

Kapcsolódjatok be egyik vasárnap a Szuperhősök programba

Drog és alkoholmentes szórakozás

Extrém Generáció 13-17 éves korosztály

Hiszünk a fiatalokban, hiszen ők az a generáció, akikből a jövő orvosai, tanárai, művészei, szakemberi, vezetői, stb… fognak felnőni. Szeretnénk felkészíteni őket a jövőre, segíteni nekik felfedezni és kibontani a bennük lévő ajándékokat, célokat és víziót adni az életükre nézve, és Isten útjaira tanítani releváns üzeneteken keresztül.

Szeretnénk egy olyan biztonságos közösséget megteremteni számukra, ahol drog és alkohol nélkül is jól tudják érezni magukat, le tudják vezetni az energiáikat, és olyan életre szóló igaz barátokat szerezni, akik pozitív irányba befolyásolják az életüket.

Kapcsolódjatok be egyik Extrém Generáció programba

Regisztráljatok a Húsvéti Tojáskereső Versenyre!

Jelezd felénk, ha szeretnétek részt venni az idei Húsvéti Tojáskereső Versenyen!

Minden résztvevő gyereket külön kell regisztrálni!

A rossz idő miatt a Tojáskereső Versenyt ismét elhalasztjuk április 23-ra!

Akik már korábban regisztráltak, nem kell újból megtenniük!

      Szeretném elhozni a gyermekemet egyik vasárnap a Szuperhősök (3-12) gyerekprogramraSzeretnék részt venni egy Extrém Generáció ifi (13-18 korosztály) programonSzeretnék részt venni egy vasárnapi istentiszteleten

        Szeretném elhozni a gyermekemet egyik vasárnap a Szuperhősök (3-12) gyerekprogramraSzeretnék részt venni egy Extrém Generáció ifi (13-18 korosztály) programonSzeretnék részt venni egy vasárnapi istentiszteleten