Húsvéti Tojáskereső Verseny - Székesfehérvár

Húsvéti Tojáskereső Verseny 2024

Magyarország egyik legnagyobb húsvéti programja | 2024. március 30. (szombat) | Zichy-Liget

A KKE facebook oldalát (https://www.facebook.com/kke.hu) hekkertámadás érte, nem tudunk hozzáférni az oldalunkhoz. Biztonsági okokból a Tojáskereső KKE korábbi facebook eseményét töröltük . Új facebook esemény ezen a linken elérhető. Bármilyen üzenetet, hirdetést lát a KKE facebook oldal nevében, ne nyissa meg, banki és személyes adatokat ne adjon meg!

Húsvéti Tojáskereső Verseny 2024

2024-ben ismét megrendezzük a Húsvéti Tojáskereső Versenyt 2-12 éves gyerekek számára!

Immáron 22. alkalommal kerül megrendezésre a Húsvéti Tojáskereső Verseny, amelyre szeretettel várunk minden 2-12 év közötti gyereket és szüleiket. Közel 7000 db cukorral töltött műanyag tojást rejtünk el, amelyeket a gyerekek 5 különböző korosztályra bontva fognak megkeresni.

Dátum: 2024. március 30. (szombat)

14:00 – 14:50
Regisztráció (Ingyenes)
Szabályok & Online Regisztráció

15:00 – 16:10
Színpadi műsor → tombola → tojáskereső verseny (a verseny kezdőpontjához szervezett módon mennek a gyermekek! A színpadi műsor ideje alatt nem szabad a területekhez felsorakozni! A verseny kezdetét egy KÜRT fogja jelezni, miután minden gyermek felsorakozott korcsoportok szerint)

16:10 – 18:00
SZUPERHŐSÖK Gyermek-Szülő játékok, arcfestés

Demény Géza & Zsanett lelkipásztor

Demény Géza & Zsanett
Ismerd meg a KKE gyülekezet lelkipásztorait

Kik vagyunk?

Egy keresztény közösség vagyunk olyan emberek számára, akiknek elegük van az unalmas gyülekezeti alkalmakból és a szektákból.

Az emberek fejében a gyülekezetekről két dolog ugrik be: vagy egy unalmas hely, amely tele van ítélkező, barátságtalan emberrel, vagy egy szekta, amely meg akar téríteni, el akarja venni a pénzemet, el akar választani a családomtól. Mi, mint KKE egyik sem vagyunk! Nem vagyunk se unalmasak, se nem szekta! Normális emberek vagyunk. Egy olyan fiatalos közösség, ahova, ha bejössz, érezni fogod az elfogadást, barátokra lelhetsz, élvezheted a modern zenét, bátorító, gyakorlatias üzeneteket hallhatsz, és kitűnő gyermekgondozó-nevelőkre bízhatod a gyermekeidet! Látogass meg bennünket valamelyik vasárnap 11:00 vagy 13:00-kor az Alba Bárban Székesfehérváron! (április 1-én nincs alkalom)

Tojáskereső Verseny szabályai

Regisztráció | a tojáskereső versenyre kötelező a regisztráció, amely a tombolán való automatikus részvételt jelenti. Regisztrálj online március 29. 18:00-ig, és spórolj meg időt! Az online regisztrálóknak a helyszínen már nem kell kitölteniük az adataikat, csak a regisztrációs sorszámukat kell bemondaniuk az arra kijelölt regisztrációs pontnál 14:00-14:50 között. A helyszínen is van lehetőség regisztrálni 14:00-14.50 között az arra kijelölt pontokon.

Színpadi műsor | 15:00-kor egy kb. 30 perces színpadi műsorral kezdődik a rendezvény. Lesz zene, tánc, tombola, fogunk beszélni a Húsvét valódi üzenetéről, majd imádkozni fogunk. A színpadi műsor ideje alatt nem szabad a területekhez felsorakozni, hanem a színpad elé kell jönnie mindenkinek.

Játék indítása | A színpadi műsor után ismertetjük a játékszabályokat, majd miután mikrofonban engedélyt adunk, a gyerekek sétálva (nem rohanva) felsorakozhatnak 5 korcsoport szerint a szalagoknál. Mindenkit meg fogunk várni, hogy odaérjen a szalaghoz. A tojáskereső verseny egyértelmű KÜRT hangra fog indulni. Csak a hangjelzés után szabad a területekre lépni. Akik idő előtt lépnek a területre, azokat kizárjuk a versenyből.

Gyermek kísérete | a területekre szülők nem mehetnek be (kivéve 2-3 éves korosztálynál, ahol egy kísérő mehet a gyermekkel). Szülőknek TILOS tojásokat szedni (ez vonatkozik a 2-3 éves korcsoportra is)!

Cukorkák & Tojások | a műanyag tojásokban cukorkák vannak. A cukor a gyermekeké, de a műanyag tojást vissza kell adni. Ha nem kapjuk vissza őket, akkor nem tudjuk megrendezni ezt a játékot a következő évben.

Kincs | minden korosztály területén egy-egy tojásban “kincs” feliratú cédulát rejtettünk el. Megtalálóját a színpadról szólítani fogjuk és egy ajándékcsomaggal jutalmazzuk meg.

Szeretnénk kérni a kedves szülők együttműködését a szabályok betartásához! Köszönjük!

Gyakori kérdések

A tojáskereső versenyre két módon lehet regisztrálni: március 29. 18:00-ig online, vagy a helyszínen 14:00-14:50 között. Erősen ajánljuk az online regisztrációt, a hosszas sorban állás elkerülése végett. Az online regisztrálóknak a helyszínen már nem kell kitölteniük az adataikat, csak a regisztrációs sorszámukat kell bemondaniuk az arra kijelölt regisztrációs pontnál 14:00-14:50 között.

  • Kosarat: amibe a tojásokat tudja a gyerek gyűjteni.
  • Sportcipő: illetve az időjáráshoz illő ruházat.
  • Jó kedvet: mivel lesznek családi játékok is.

14:00-14:50 között. 14:00 órától a Nyuszi és a Bohóc várja a gyerekeket, lufihajtogatással. Kérünk, hogy legkésőbb 14:50-ig érkezz meg a helyszínre, mert 15:00-kor pontosan elkezdődik a rendezvény.

A színpadi műsor után ismertetjük a játékszabályokat, majd miután mikrofonban engedélyt adunk, a gyerekek sétálva (nem rohanva) felsorakozhatnak 5 korcsoport szerint a szalagoknál. Mindenkit meg fogunk várni, hogy odaérjen a szalaghoz. A tojáskereső verseny egyértelmű KÜRT hangra fog indulni. Csak a hangjelzés után szabad a területekre lépni. Akik idő előtt lépnek a területre, azokat kizárjuk a versenyből.

A játék területekre szülők nem mehetnek be (kivéve 2-3 éves korosztálynál, ahol egy kísérő mehet a gyermekkel). Szülőknek TILOS tojásokat szedni (ez vonatkozik a 2-3 éves korcsoportra is)!

A műanyag tojásokban cukorkák vannak. A cukor a gyermekeké, de a műanyag tojást vissza kell adni. Ha nem kapjuk vissza őket, akkor nem tudjuk megrendezni ezt a játékot a következő évben. Illetve minden korosztály területén egy-egy tojásban “KINCS” feliratú cédulát rejtettünk el. Megtalálóját a színpadról szólítani fogjuk és egy ajándékcsomaggal jutalmazzuk meg.

Kérjük figyelje a regisztrációnál megadott email fiókját március 30-án délelőtt, hogy megbizonyosodjon, hogy a verseny meg lesz e tartva! A rendezvényt esős, sáros időjárás esetén elhalasztjuk egy későbbi dátumra.

Más weboldalakon található információkért nem tudunk felelősséget vállalni. Kérünk mindig a https://kke.hu/husveti-tojaskereso-verseny/ hivatalos oldaláról informálódj! FONTOS! A KKE facebook oldalát (https://www.facebook.com/kke.hu) ismeretlenek feltörték, ezért ha bármilyen üzenetet, hirdetést, posztot látsz, ne fogadd el, ne kattints rá, mert nem mi vagyunk! Helyette kövesd az Extrém Generáció facebook, a KKE instagram vagy weboldalát!

https://www.facebook.com/extremgeneracio.games
https://www.instagram.com/kke.hu/
https://kke.hu/husveti-tojaskereso-verseny/

Igen! Ha szeretnél segíteni a Tojáskereső Verseny és a további programok lebonyolításába, akkor jelentkezz itt! Diákoknak ezt kötelező önkéntes munkaként is le tudjuk igazolni egyesületünkön keresztül. Ajánlott korosztály 13+

Más weboldalakon található információkért nem tudunk felelősséget vállalni. Kérünk mindig a KKE hivatalos forrásaiból informálódj!

Szuper vasárnapok minden héten

Szuperhősök 3-12 éves korosztály

Nem szereted nézni, hogy a gyermeked állandóan tv-t néz, játszik a gép előtt vagy a telefonon? Szeretnéd, ha új barátokat szerezne és új programokon vehetne részt? Hozd el, hozzánk! Mi az, ami rá vár? Szerető, elfogadó közösség, új kis barátok, kreatív foglalkozás, zene és Isten szeretetének megtapasztalása!

Látogassatok el egyik vasárnap a ‘Szuperhősök’ programunkra!

Drog és alkoholmentes szórakozás

Extrém Generáció 13-17 éves korosztály

Hiszünk a fiatalokban, hiszen ők az a generáció, akikből a jövő orvosai, tanárai, művészei, szakemberi, vezetői, stb… fognak felnőni. Szeretnénk felkészíteni őket a jövőre, segíteni nekik felfedezni és kibontani a bennük lévő ajándékokat, célokat és víziót adni az életükre nézve, és Isten útjaira tanítani releváns üzeneteken keresztül.

Szeretnénk egy olyan biztonságos közösséget megteremteni számukra, ahol drog és alkohol nélkül is jól tudják érezni magukat, le tudják vezetni az energiáikat, és olyan életre szóló igaz barátokat szerezni, akik pozitív irányba befolyásolják az életüket.

Látogassatok el az egyik Extrém Generáció programra!

    Szeretném elhozni a gyermekemet egyik vasárnap a Szuperhősök (3-12) gyerekprogramraSzeretnék részt venni egy Extrém Generáció ifi (13-18 korosztály) programonSzeretnék részt venni egy vasárnapi istentiszteleten

      Szeretném elhozni a gyermekemet egyik vasárnap a Szuperhősök (3-12) gyerekprogramraSzeretnék részt venni egy Extrém Generáció ifi (13-18 korosztály) programonSzeretnék részt venni egy vasárnapi istentiszteleten