KKE

Team Night

TEAM = a gyülekezetünk szíve & lelke

A Gyülekezet nem néhány tehetséges ember, hanem sokak áldozatos munkája által épül. Fantasztikus látni, ahogy átlagos emberek elkötelezett odaszánásából Isten milyen nagy dolgot tud építeni.

Az önkéntesség kibontja a bennünk lévő potenciált. Mi mint gyülekezet elköteleztük magunkat arra, hogy segítsünk kiaknázni az emberekben lévő ajándékokat, tehetséget. Hisszük, hogy Isten mindannyiunknak adott “talentumokat”, amelyeket szeretné, ha tovább fejlesztenénk és megsokszoroznánk az Ő dicsőségére!

Nekünk, akik szolgálunk szükségünk van arra, hogy időt töltsünk egymással és Isten jelenlétében, hogy töltődjünk és fejlődjünk a szolgálati területünkön. Minden Team NIght-on erőteljes víziót és szakmai segítséget kapunk, amely mindannyiunkat motivál, hogy tovább építsünk egyre nagyobb erőbedobással Isten Királyságát.

Mindenkire szükség van, szükségünk van rád is!

Gyere el te is a TEAM NIGHT-ra, ha a szolgálói csapat része vagy! Szeretettel várunk akkor is, ha szeretnél te is szolgálni a gyülekezetünkben, ezzel is visszaadva Istennek egy pici részt abból, amit tőle kaptál!

TEAM NIGHT 2022.10.07-én!

Kapunyitás: 19:15, kezdés: 19:30 – Dreams Stúdió


    Igen, vannakNem vagyok beteg, nincsenek korona vírusra utaló tüneteim


    Igen, vanNincs

      Szeretném jobban megismerni JézustSzeretném jobban megismerni a KKE gyülekezetet.Szeretnék kapcsolódni egy házi csoporthoz és megismerni másokat a közösségből

        Szeretném jobban megismerni JézustSzeretném jobban megismerni a KKE gyülekezetet.Szeretnék kapcsolódni egy házi csoporthoz és megismerni másokat a közösségből