KKE az én otthonom: mottónk, víziónk, értékeink, stratégiánk (1. rész)

KKE az én otthonom: mottónk, víziónk, értékeink, stratégiánk (1. rész)

KKE az én otthonom: mottónk, víziónk, értékeink, stratégiánk (1. rész) 1024 683 Demény Géza

Tanítás jegyzete

Mottónk:

„Szeretni Istent, szeretni az embereket”

Máté 22:36-40
„Mester, melyik a legfontosabb parancs a Törvényben?” Ő így válaszolt: „»Szeresd az Örökkévalót, Istenedet teljes szíveddel, egész lelkeddel és teljes értelmeddel!« Ez az első és legfontosabb parancs. A második is hasonló: »Úgy szeresd embertársadat, mint saját magadat!« Ez a két parancsolat az egész Törvény és a próféták írásainak az alapja.”

Víziónk:

“Újrapozícionálni Jézust és az Ő Egyházát Európában, felépítve egy nagy, Krisztus-központú, Biblia-alapú gyülekezetet Székesfehérvár és Budapest szívében, amely megváltoztatja az emberek gondolkozásmódját és képessé teszi őket, hogy vezessék és befolyásolják életük minden területét!”

Mi a gyülekezet?

„Otthon, kórház, hadsereg”

Értékeink:
 • Közösség
 • Alkalmazhatóság
 • Egyensúly
 • Csapatmunka
 • Kiválóság
MIT, MIÉRT, HOGYAN?

Jn. 15:15
Ezentúl már nem szolgák vagytok, mert a szolga nem tudja, hogy az ura mit és miért tesz. Mostantól fogva barátaim vagytok, mert mindent elmondtam es megmutattam nektek, amit az Atyától hallottam es tanultam.

Gyülekezet = Istentisztelet (KKE vasárnap) + Házi Csoport

Ap.Csel. 2:42-47
Ezek kitartóan foglalkoztak az apostolok tanításával, részt vettek a közösségben és a kenyér megtörésében , és együtt imádkoztak. Az apostolok által sok jel és csoda történt, ezért mindenkiben Isten iránti félelem és tisztelet támadt. A hívők egy akaraton voltak, és amijük csak volt, mindent közösnek tekintettek. Akiknek valami vagyonuk volt, eladták, és az árát szétosztották a testvérek között. Mindenkinek annyit adtak, amennyire szüksége volt. Napról napra rendszeresen összegyűltek a Templomban. Otthonaikban megtörték a kenyeret, őszinte szívvel és boldog örömmel együtt ettek, és dicsérték Istent. Még azok is kedvelték őket, akik nem tartoztak közéjük. Az Úr pedig napról napra növelte a csoportot olyanokkal, akik hívőkké lettek, és csatlakoztak hozzájuk.

KKE VASÁRNAP

HÁZI CSOPORTOK
– együtt eszünk
– együtt beszélgetünk
– együtt imádkozunk

“Ami nekem szólt” vasárnap

Demény Géza

Gyülekezetünk pásztora. Szenvedélyes, erőteljes üzeneteivel minden héten inspirál mindannyiunkat, hogy a következő szintre lépjünk.

Összes tanítás tőle:Demény Géza

  Szeretném jobban megismerni JézustSzeretném jobban megismerni a KKE gyülekezetet.Szeretnék kapcsolódni egy házi csoporthoz és megismerni másokat a közösségből

   Szeretném jobban megismerni JézustSzeretném jobban megismerni a KKE gyülekezetet.Szeretnék kapcsolódni egy házi csoporthoz és megismerni másokat a közösségből

   Send this to a friend