Isten a kezében tartja a dolgokat

Isten a kezében tartja a dolgokat

Isten a kezében tartja a dolgokat1024683Demény Zsanett

Tanítás jegyzete

4 kijelentés, amit Isten szeretné, ha tudnál ebben a Koronavírus által meghatározott időszakban:
1. Isten Szent Szelleme vezessen, ne a félelem!

Ézsaiás 41:10
“Ne félj, mert én veled vagyok! Ne aggódj, mert én vagyok Istened! (nem más ember, nem más a mi reményünk, Jézus Krisztus) Megerősítelek, sőt meg is segítelek, igazságos jobbommal felkarollak és megtartalak.”

Ézsaiás 43:1-2
“Ne félj, mert megváltottalak, Neveden szólítottalak, enyém vagy! Ha vizen kelsz át én veled vagyok, ha folyókon, azok el nem borítanak. Mikor tűzön mész keresztül, téged meg nem éget, lángja nem emészt meg, mert én vagyok Istened az Örökkévaló, Izráel Szentje, Szabadítód.

2. Frissülj fel, Isten szeretetével!

1 János 4:18
“Ahol Isten szeretete uralkodik, ott nem marad hely a félelem számára. Sőt, amikor ez a szeretet egészen kiteljesedik, minden félelmet kiűz belőlünk.“

3. Tartsd a fókuszod Jézuson!

 

4. Bízz Isten hűségében!

Zsoltárok 91:3-4
Akkor ő kiment a rejtett csapdából, megment a halálos járványtól, szárnyával betakar, mint fiókáit a madár, és tollai alatt védelmet találsz. Hűsége lesz pajzsod és páncélod.

Róma 5:17
“Egyetlen ember bűne miatt a halál valóban uralomra jutott azon az egy személyen keresztül. De ha ez így van, mennyivel inkább uralkodnak az életben a másik ember, Jézus Krisztus által azok, akikre bőségesen árad Isten kegyelme! Ezek ajándékba kapták, hogy Isten elfogadhatónak tekinti őket.”

Demény Zsanett

Demény Zsanett

Gyülekezetünk pásztor-felesége. Isten fantasztikusan megáldotta szellemi érzékenységgel és képességgel, hogy tovább adja gyülekezetünk számára Isten üzenetét.

Összes tanítás tőle:Demény Zsanett
Ha ez a tanítás szólt hozzád

    Szeretném jobban megismerni JézustSzeretném jobban megismerni a KKE gyülekezetet.Szeretnék kapcsolódni egy házi csoporthoz és megismerni másokat a közösségből


      Szeretném jobban megismerni JézustSzeretném jobban megismerni a KKE gyülekezetet.Szeretnék kapcsolódni egy házi csoporthoz és megismerni másokat a közösségből


        Send this to a friend